skip to navigation
Back to Higher Education + Research Projects

Coscia Moos Architecture partnered with their food service consultant Xcelerated Concepts to develop a three-phase upgrade to the dining experience at the University of the Sciences. Phases 1 & 2 are complete, and include complete renovations to the dining area, a new pay-as-you-go facility for students and a faculty dining room. A raised stage at one end of the dining area serves as both an additional seating area and a means of converting the dining facility to an event space. Phase 3 shall include a full servery renovation, modifications to the entrance lobby and a new wrap-around terrace outside the dining area. Portions of this raised terrace were completed in phase 2 to allow accessible access to a new adjacent student services center.

Work on completed phases was performed in short 10-week long construction periods while the subscription dining plan was inactive.

Project Name

University of the Sciences Wilson Student Center Dining Hall

Client

University of the Sciences

Location

Philadelphia, PA

Scope

21,000 SF